Skytten

Sagittarians (23. November-December 21) har et positivt syn på livet, er fuld af energi, alsidighed, eventyr og iver efter at opleve nye og anderledes. De nyder rejser og udforskning; de er ambitiøse og optimistisk, selv i lyset af skuffelse… Deres stærkt idealistiske naturer kan også lider mange skuffelser uden at blive ramt. De er hæderlig, ærlig, troværdig, sandfærdig, generøse og oprigtig, med en passion for retfærdighed. De er som regel på siden af underdog i samfundet de vil kæmpe for enhver sag, de tror for at være lige, og er villige til at være oprørsk. De resterende loyalitet med uafhængighed.

Sagittarians er som regel beskedne og er ofte religiøse, med en stærk følelse af moral, men de har tendens til at understrege nok de etiske koder de følger og tilbede tro om Gud snarere end Gud selv. Det betyder, at negativt, de betragter stive, ukærlig, intolerante tilslutning til ritual og konventionelle koder som vigtigere end de sandheder, de symboliserer eller legemliggøre. De hykler undertiden for religioner og politiske partier, hvor de har ophørt med at tro fordi de ydre former tilfredsstille dem, men de kan ikke tøve med at skifte troskab i politik eller ændre deres system af tro, hvis de ser personlig fordel at sig i den forbindelse.

Skytten er Archer og mange krigshelte blev født under dette tegn. Der er også mange kunstnere og entertainere født under dette tegn, såsom Beethoven, Toulouse-Lautrec og Georges Seurat. Winston Churchill, baseball legenden Ty Cobb og udgivelse tycoon William Randolph Hearst var alle født under tegnet af Skytten.

I relationer, Sagittarians er pålidelig og bliver næsten aldrig svigte deres partnere. De er generøse og tilgivende, selv om de er tilbøjelige til temperament og udbrud. Professionelt, laver de gode lærere og filosoffer. Før opfindelsen af bil, var de siges at være fremragende med heste. Dette ville gøre nogle følelse, som symbol for Skytten er en centaur, halvt menneske og halvt hest.