Sådan sparer du penge på Cyber Monday

Cyber Monday falder på mandagn efter den kendte udsalgsdag Black Friday. Den blev oprettet for at være internettets svar på Black Friday, og selvom mange webshops efterhånden har vokset sig store, og i dag også er en del af Black Friday, så er Cyber Monday en oplagt dag at spare penge på sine online køb.

Cyber Monday blev nemlig skabt som koncept helt tilbage i nullerne, da internettet stadig var en relativt ny ting for de fleste forbrugere. Det var dog også de år, hvor internettet, dets muligheder og dets brugerskare oplevede en hel enormt stor ekspansion, og fordi de følte sig overset, lavede internet butikkerne deres egen Black Friday.

Cyber Monday i de fysiske butikker

På mange måder er Cyber Monday faktisk mere fordelagtig for dig som forbruger, end Black Friday er. Her er der nemlig ingen krav eller forventninger om, at man skal stå og vente i lange køer for at få fat i den ene ting, man gerne vil have til en god pris. Internettet brillerer nemlig ved, at du bare kan surfe rundt, som du lyster. Hvis der så er noget, der fanger din interesse, kan du købe det med ganske få klik. Desuden er priserne online som oftest i forvejen langt bedre, end de er i de fysiske butikker.

Ironisk nok er der faktisk også flere og flere fysiske butikker, der benytter sig af Cyber Monday. De har nemlig øjnet, at der er endnu en opsigtsvækkende udsalgsdag, hvor de kan sælge en masse ting til tilbudshungrende forbrugere. Mange af de fysiske butikker bruger dog bare dagen som en miniversion af Black Friday, hvor de kan sælge nogle af alle de ting, de ikke fik afsat den forgående fredag. Det betyder desværre også, at tilbuddene ikke er helt så gode. Til gengæld er der mange andre grunde til, at man ville gøre Cyber Monday til sin årlige udsalgsdag, hvor man måske går en smule over månedsbudgettet og køber julegaver på halv pris.

Fordelene ved Cyber Monday

For det første er der selvfølgelig det faktum, at det bare er rarere at shoppe online. Det er nemmere og mindre stressende. Desuden har man faktisk også adgang til et meget mere alsidigt marked. Hvis du alligevel foretrækker de fysiske butikker, er der imidlertid også fordele at hente ved Cyber Monday. Dagen er nemlig generelt mindre profileret end sin storebror fredagen inden, og derfor er der også betragteligt færre mennesker på gaden. Hvis du godt kan lide en mere stille og rolig shopping oplevelse uden det store hast og jag, så er Cyber Monday derfor den perfekte dag at tage på tilbudsjagt. Derudover skal man dog heller ikke kimse af de penge, der trodsalt er at spare. Læs mere om denne udsalgsdag på https://cybermondaycounter.dk/.