Sådan finder du det bedste forbrugslån online

Nettet flyder over af lånetilbud og løfter om lave renter, få udgifter og penge til lige det, du mangler eller drømmer om. Men, hvordan er du sikker på, at du får det lån, der er bedst for dig?

Vil du gerne på drømmerejsen nu eller mangler du bare en sofa at sidde i, mens du drikker din morgenkaffe, så er der helt sikkert et forbrugslån til dig, det handler bare om at finde det rigtige.

Inden du låner

Inden du går i gang med at ansøge om et lån, så er det en god ide at læse lidt om, hvad det egentlig indebærer at optage et forbrugslån online. Det kan give dig en ind om, hvad det er du skriver under på.

Det er også en rigtig god ide at bruge noget tid på at lægge et budget, så du kan danne dig et overblik over, hvor meget du har rå til at afdrage hver måned, uden at det går ud over din hverdag.

Du kan også med rigtig god samvittighed bruge god tid på at læse op på, hvordan du egentlig sammenligner de lånetilbud du finder og hvordan du sikrer dig det billigst mulige.

  • Kig på, hvor store afdragene er om måneden i forhold til løbetiden. Det vil altid være billigere pr måned at have en lang løbetid, men den endelige sum er højere i sidste ende. Derfor skal du altid vælge den kortest mulige løbetid.
  • Sammenlign det, der hedder ÅOP, som er de Årlige Omkostninger i Procent. Det er tallet, der fortæller dig, hvor mange procent af lånebeløbet de årlige udgifter på lånet løber op i. Låner du for eksempel 1000 kroner og udgifterne til renter, oprettelse mm. Løber op i 100 kroner, så er din ÅOP 10%.

Bruger du lidt tid er dine chancer større for at finde det lån, der passer bedst til dig. Selv om det kan være fristende at skrive under på det første og bedste, når sofaen står og kalder på dig i udstillingsvinduet eller rejsen er nedsat.

Hvornår kan du låne?

Generelt er det ikke svært at låne på nettet, for det er det, onlinelån skal kunne. Det skal være let og hurtigt at låne penge.

Alligevel er der nogle krav, du skal opfylde for at få din ansøgning godkendt.

  • Du skal være fyldt 18 år. Nogen steder har de sat alderen op til 21 eller endda 23 år.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark og en dansk konto, hvorpå pengene kan indsættes.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret.
  • Du skal kunne dokumentere en fast indkomst

Men opfylder du dette, så er du godt på vej til at få dit lån godkendt. Og du behøver ikke at redegøre for, hvad pengene skal bruges til eller stille sikkerhed.