Certifikatsvejsning

Med en bred erfaring fra en lang række offshore opgaver kan World Wide Workers tilbyde certificerede svejsere og fremstilling af konstruktioner til den internationale offshore industri. I tråd med energisektorens høje tempo har vi hurtig respons- og leveringstid.

Værksted

I vores moderne værkstedsfaciliteter i Munkebo kan vi varetage alle processer indenfor design, tredjepartsgodkendelse, produktion og dokumentation af:

  • Konstruktioner i jern, stål, højstyrkestål, rustfrit stål, duplex, superduplex og aluminium til ISO 3834-2 standard.
  • Løfterammer til HPU, skids og spools
  • Handling udstyr og specialcontainere
  • Gangbroer, master og hav fastning

Vi tilbyder design, beregning, produktion og certificering til de højeste offshore- standarder inkluderende, men ikke begrænset til, NORSOK og DNV 2.7-1/EN 12079-1.

Onsite svejsning

Udover løsninger på vores værksted er en af World Wide Workers’ forcer løsning af svejseopgaver onsite – det betyder minimering af downtime og omkostninger for vores kunder. Vores svejsere er certificerede af en anerkendt, brancheførende udbyder, og de kan udføre alle typer opgaver med vores moderne svejseudstyr – uafhængigt af hvilken størrelse og kompleksitet din opgave indebærer.

Dokumentation og sporbarhed

Vores svejsere kan indgå i både almindelige og dokumentationskrævende svejseopgaver. Derudover kan vi også selv varetage dokumentationsprocessen af svejseopgaver på vores værksted og på montagepladser med fuld dokumentation for alle gennemførte processer til ISO 3834-2 standard. Vi har egne DNV godkendte WPQR til de fleste offshore standarder såsom NORSOK og MOTS12 indenfor 111, 135/136/138 og 141.

This post is also available in: English


Previous Next