Hvorfor du skal ansætte en skorstensfejer

Det er vigtigt at holde en skorsten ren uanset typen af brændstof brændte. Dette kan forhindre brande samt forebygge skadelige gasser fra hjemmet. Skorstenen bærer væk giftige gasser udledes fra ilden i pejsen og det er en vigtig sikkerhedsforanstaltning at sikre, at det er ren og fri fra blokering. En skorstensfejer vil udføre rutinemæssig vedligeholdelse og inspektion for at sikre ordentlige sikkerhedsstandarder er opfyldt.

Det tilrådes, at vedligeholdelse på skorstenen udføres én gang om året. I andre lande er dette en standard accepteret praksis. Men denne idé er stadig helt nye i USA. Det stigende i popularitet, men på grund af stigningen at klikke her i dræbte og kvæstede relateret til pejse. Over 5.500 brande og 10.000 gas forgiftning forekommer hvert år på grund af forkert pejsen vedligeholdelse. Disse tal kan være stærkt reduceret med ordentlig pleje.

Skorstenen fejer er tilgængelige i alle områder og kan nemt findes i telefonbogen eller via en søgning på internettet. Vælg tjenester, der er erfarne og overkommelige. Det anbefales også at opnå en tjeneste, der er certificeret af skorsten sikkerhed Institute of America (CSIA), en non-profit organisation, der uddanner tests og certificerer Skorstensfejeren ydelser.

Skorstensfejeren vil først inspicere skorstenen for eventuelle skader og bestemme omfanget af rengøring nødvendig. Det er tilrådeligt at hyre en skorstensfejer, der kun gør inspektion og rengøring, og faktisk ikke reparationer. Dette tvinger dem til at være objektiv om reparation behov og kan minimere unødvendige udgifter. Efter inspektionen, vil rengøring begynde. Rummet omkring skorstenen bliver beskyttet mod faldende snavs og partikler, så ingen skader opstår. Når skorstenen er grundigt børstet og rene, vil teknikeren vakuum partikler og gøre en afsluttende rengøring af det omkringliggende område og et ståltag.

Nogle mennesker kan blive fristet til at gøre arbejdet selv. Men der er et aspekt af fare for jobbet og det kan være meget tidskrævende og trættende. Det er nødvendigt at udnytte det rette udstyr og har adgang til tag og interiør af skorstenen. Dette kan undertiden vise sig farlige med brug af høje stiger. Professionel Skorstensfejeren ydelser er licenseret og bundet, som vil beskytte din investering. Prisen for tjenesten er overkommelig, generelt færre end to hundrede dollars, og afhængig af skorstenen rengøring tager kun ca. en time. Derfor anbefales bruger professionelle.