Vores kvalitetsledelsessystem

World Wide Workers er dedikeret til høj kvalitet og dygtige medarbejdere. Derfor træner vi dem ikke alene i deres primære kompetencer, vi sørger også for, at de er integrerede i vores interne  kvalitetsledelsessystem og fokuserer på at levere kvalitetsarbejde til vores kunder, som lever op til den ønskede standard.

I starten af 2015 gennemgik vi i World Wide Workers en ISO 9001 certificering af vores interne kvalitetsledelsessystem. Dette giver vores kunder en sikkerhed for, at de entrerer med en leverandør, som kan håndtere en fuld proces med baggrund i et efterprøvet system, og de får den vare, de har efterspurgt

Kort tid efter lykkedes det også at opnå en ISO 3834-2 certificering af vores svejseledelse og værksted. Dette giver bl.a. mulighed for at:

  • Have in-house svejsekoordinator til IWS standard
  • Udformning af egne WPS’er
  • Varetage planlægning og gennemførsel af svejseopgaver med fuld dokumentation

Denne certificering er fuldt integreret i vores overordnede ISO 9001 certificering, og viderefører principperne fra kvalitetsledelsessystem i den enkelte svejseopgave. Pga. øget efterspørgsel valgte vi i samme ombæring at tilføje en DS/EN 1090-2 Ex3 certificering til vores certificeringskartotek. EN 1090-serien består af 3 niveauer og er et system, som stiller krav til overensstemmelsesvurdering af konstruktionskomponenter. World Wide Workers er certificeret til udførelsesklasse 3 inden for bygningsstål, som også giver ret til at CE-mærke stål. Vi kan nu løse specialiserede stål- og svejsopgaver til byggebranchen.

Vi certificerer løbende vores medarbejdere og den samlede virksomhed gennem internesystemer og tjek, mens vi selvfølgelig også gennemgår alle påkrævede audits i de
systemer, som vi er certificeret inden for. Du kan læse meget mere om vores praktiske tilgang til kvalitetsledelse, (arbejds)miljøhensyn og sikkerhed under punktet QHSE.