alle Auto forsikring er ikke skabt lige!

I modsætning til hvad du måske har hørt er alle Bilforsikring ikke skabt lige. En hurtig søgning på nettet vil hurtigt afsløre forskellige satser, forskellige politikker og forskellige vilkår, så hvordan kan man sortere gennem alle rod.

Nå er den første ting du skal gøre besøg af alle Bilforsikring center, som er et ressourcecenter, der forklarer Bilforsikring i detaljer. Du kan også søge på nettet og besøge masser af andre gode sites for bedre at forstå din dækning.

Der er mange ting, der påvirker din forsikring priser. Din kørsel record, hvor mange billetter du har haft i fortiden, hvor du bor, hvor meget du drive, hvilken bil du har, hvad type af dækning du køber, og hvor du køber dit forsikringsselskab.

Mange mennesker har rapporteret, spare op til 40% ved at købe Bilforsikring online. Den vigtigste ting at huske når shopping online er at købe din forsikring fra en velrenommeret forsikringsselskab. Du kan altid tjekke bedømmelse af forsikringsselskabet du planlægger at behandle.

Du bør altid få mindst 5 eller 6 citater, så du kan sammenligne grundigt. Når man sammenligner Sørg for at sammenligner du samme politikker. Hvis ikke det hellere vil være som at sammenligne Victoria Secrets lingeri til Walmart lingeri. Ikke en fair sammenligning!

Du skal være i stand til at levere den virksomhed, du beder om et citat fra med oplysninger om din kørsel record. Der er ingen mening i fibbing. Fordi auto forsikringsselskab vil validere alle oplysninger, du giver. Hvis du ligger dit satser vil gå eller forsikringsselskabet kan annullere din politik.

Alle auto forsikringsselskaber er ikke skabt lige af mange grunde. Virksomheder bruger en formel til at bestemme priser. Vi vil ikke komme ind på detaljerne i formlen, men dybest set de beregne antallet af drivere de dækker omkostningerne for det foregående år, herunder drift, ulykke og erstatningskrav, så de gør nogle matematik og komme ud med deres udviklingstempo. Meget er bestemt af mængden af udbetalinger de har haft.

Vi nævnte tidligere, om køb fra et forsikringsselskab, der er klassificeret som godt. Hvis du gemmer et bundt af penge, men du har købt din politik fra forsikringsselskabet har en tendens ikke at ære og udbetale på fordringer men snarere væsler deres vej ud. Derefter besparelser er ikke noget værd. Eller hvis forsikringsselskabet er et fly af natten drift her i dag og gået i morgen, de vil være gået med dine penge og du vil ikke have forsikring. Ingen besparelser i dette scenario! Så sørg for at tjekke! Medmindre selvfølgelig du genkende forsikringsselskabet.

Virksomheder som Geico, Allstate, Hartford, State Farm, Progressive, og jo flere andre store selskaber kan findes online.

De fleste virksomheder tilbyder online citater, som er meget handy. Ikke mere sidder i telefonen, venter på at tale til en agent. Ikke mere kørsel halvvejs på tværs af byen kan få priser derefter køre halvvejs rundt i byen for at få en anden sats derefter… Okay er jeg sikker på, du får billedet! Det er trættende lige tænker over det. Det er så meget nemmere bare at trække op en stol og sætte musen til at arbejde.

Forhåbentlig har vi bragt dem opmærksom på at alle auto forsikring ikke er skabt lige. Vi troede, vi ville nævne det igen bare incase  så shoppe rundt og spar penge!